OSRE WoningDossier: Wederverhuur

Met onze gebruiksvriendelijke workflows doorloop je soepel het proces en heb je altijd een up-to-date overzicht van de voortgang van je project of vastgoedportefeuille.

Feature update

2-way sync OSRE – Aareon CRE (REMS)

ERP Synchronisatie

WoningDossier synchroniseert met o.a. het ERP pakket Rems/Aareon CRE, waarbij zowel woninginformatie als dossier informatie wordt gesynchroniseerd.

Dossier aanmaken

Wanneer er een woning beschikbaar komt, kan er eenvoudig een dossier worden aangemaakt en vervolgens worden verdeeld over het verhuurteam.

Publicatie API

Beschikbare dossiers worden meegestuurd in de API zodat deze woningen op uw eigen website getoond kunnen worden.

Publicatie woningaanbod websites

Meer marketing nodig? Wij koppelen ook naar de websites Funda en Pararius mocht er meer aandacht nodig zijn voor uw woningen.

Contactaanvragen

De contactaanvragen worden opgeslagen bij een woning.

Voor-inschrijving

Kandidaten dienen een voor-inschrijving in te vullen. Hier wordt gevraagd naar de NAW-gegevens, werksituatie en inkomen van de kandidaat (eventueel samen met partner). Dit is een zeer laagdrempelige stap, waarbij nog geen inlog aangemaakt hoeft te worden door de kandidaat.

Hoofd-inschrijving

Vervolgens kunnen kandidaten worden uitgenodigd voor een hoofd-inschrijving. Nu dienen kandidaten wel een inlog aan te maken en wordt gevraagd aanvullende informatie in te vullen en ondersteunende documenten te uploaden.

KYC Checks

OSRE biedt koppelingen met onder andere Experian, GGN en EDR. Deze partners zijn volledig geïntegreerd. Waarbij een verhuurmedewerker zeer eenvoudig Credit- en ID-checks via het WoningDossier kan uitvoeren.

OCKTO

In mei 2020 zullen wij naast de hoofd-inschrijving een Ockto sessie mogelijk maken. Zo kan een kandidaat met zijn/haar toestemming, via een DigiD sessie, direct alle benodigde informatie naar OSRE sturen en kan sneller een match worden gemaakt tussen object en kandidaat. Waarbij een woning aan een kandidaat verhuurd kan worden zonder dat de kandidaat een hoofd-inschrijving, inclusief ondersteunende documenten, hoeft in te vullen. OSRE richt zich hier volledig op data minimalisatie.

Optie

De verhuurmedewerker geeft de kandidaat een optie op een woning. Die de kandidaat actief moet accepteren.

Genereren huurcontract

OSRE kan onbeperkt templates inrichten om zo gemakkelijk een nieuw huurcontract te genereren. Naast het invullen van diverse variabelen kan andere logica in het contract verwerkt worden.

 

Digitaal tekenen

Het digitaal tekenen van documenten gaat in samenwerking met onze partner Signicat. Deze flow is volledig geïntegreerd in OSRE.

Betalingen

Met Mail to Pay maken wij het mogelijk de eerste verhuurnota uit te sturen en de huur direct op de eigen (derden-)rekening te ontvangen. Hierbij maken wij het mogelijk om meerdere rekeningnummers te kiezen. De kandidaat-huurder betaalt deze eenvoudig via iDeal.

Dossier sluiten

De woning is digitaal verhuurd en het dossier kan gesloten worden. Indien u een ERP koppeling heeft worden alle gegevens naar uw ERP pakket verstuurd.