Over OSRE

We maken vastgoed professionals succesvoller – elke dag!

We nemen ons werk en jouw succes heel serieus zonder daarin te overdrijven. Dag in en dag uit ontwikkelen we door voor  mooie resultaten die de groei van het platform ondersteunen en de resultaten van onze klanten een boost geven. Wij zullen altijd ‘the extra mile’ gaan met onze service en verwachtingen overtreffen.

Tot nu toe hebben we voor meer dan 25.000 mensen het verschil gemaakt door het gebruik van ons platform. Dit heeft niets te maken met geluk, maar met sterke intrinsieke waarden.

Vanaf 2015, hebben Arjan en Jurjen maar 1 doel: het bouwen van een platform om vastgoedtransacties slimmer, sneller & veiliger tot stand te brengen. Van een gebruiksvriendelijke interface voor kandidaten tot een intuïtief systeem voor vastgoed professionals om hun business te managen.

In 2019 hebben ze de handen ineen geslagen met strategisch partner en investeerder Aareon. Dit creëerde de kans om uit te breiden naar Europa en een nieuwe propositie te ontwikkelen voor ‘wederverhuur’ op het platform.

De strategie van Jurjen en Arjan is helder; het constant slimmer & efficiënter maken van de vastgoedtransactie en het bieden van de beste service aan klanten & gebruikers. Dit maakt dat zowel zij als het hele team altijd ‘the Extra Mile’ gaan en verwachtingen overtreffen.

Missie

Technologie inspireert de vastgoedwereld om in nieuwe modellen en kansen te denken.
OSRE was daarin een van de eerste ‘proptech’ partijen die waarde kon creëren voordat het woord zelfs bestond.

Wij zijn dan ook op een missie om de vastgoedtransactie permanent te veranderen.

Ons platform biedt vastgoed professionals de kans om efficiënter en met een hogere winstgevendheid hun business te bedrijven. Doordat we direct resultaat, data & inzicht bieden pakken we leiderschap in het het creëren van een nieuwe wereld voor de vastgoedtransactie.

Vandaag en morgen.