Digitale Campagnes

Om de juiste doelgroep te bereiken

 

Een project moet worden aangejaagd om inschrijvingen te vergaren. OSRE verzorgt de digitale campagnes om bij de juiste doelgroep naamsbekendheid te genereren, websiteverkeer te veroorzaken en leads te verzamelen. Dit kan zijn in de vorm van: Display Campagnes op Premium Websites, Adwords Campagnes op Google en Social Media Campagnes. OSRE adviseert altijd een mediamix om kruisbestuiving te laten ontstaan en de kandidaten op diverse momenten te benaderen in hun zoektocht naar een nieuwe woning.

 

Display campagnes

De USP’s worden vertaald naar HTML 5 banners. Vervolgens wordt de banner – op specifieke momenten – vertoond op alle premium websites aan de verschillende doelgroepen.

Om een nieuwe doelgroep aan te spreken zetten we een Display Targeting campagne in. Hiermee wordt de latent geïnteresseerde doelgroep getriggerd die de website te bezoeken. Display Advertising is sterk in het laden van naamsbekendheid. Daarnaast plaatsen we een pixel zodat we de doelgroep opnieuw kunnen retargeten. Oftewel; de kracht van herhaling.

Social Media campagnes

Door het inzetten van Facebook en Instagram gaan we doelgroepen  informeren en enthousiasmeren over het project.

Advies is om op Facebook en Instagram een carrousel advertentie  in te zetten, waardoor je de diverse USP’s en beelden kan tonen. Daarnaast zal ook bij deze campagne retargeting ingezet worden.  Elke 2 weken evalueren we de prestatie van de campagnes, waarbij we o.a. het aantal clicks richting de website en het aantal conversies benoemen.

Google Ads

Google Ads zal een grote stroom aan kwalitatieve traffic laten ontstaan. Dit is zeer actiematig en daardoor goed in te zetten in dit proces. Hier gaan we de gewenste USP’s opnieuw centraal stellen, voor optimale kruisbestuiving, wederom de kracht van herhaling. De advertenties en zoekwoorden zullen inspelen op het verschillende aanbod van Stadspark Keppeloord.

De zoekwoorden worden dagelijks gemonitord en de advertenties worden wekelijks beoordeeld en bijgeschaafd waar nodig. Ook de resultaten van deze campagne worden meegenomen in de tweewekelijkse update.

Nieuwsgierig geworden?

Binnen 1 dag antwoord op je contactaanvraag